mandag 26. mars 2012

Tiden går...

Tiden flyr så fort! Nå har det gått en måned siden vi var på Rikshopsitalet. Vi mener vel å kunne se en forandring, men det svinger noe utrolig! For to uker siden ble snuppa syk med vannkopper, og når hun ble frisk igjen så steg interessen for mat og hun kunne spise litt. Forrige uke så var det to dager der hun spiste ekstremt mye, feks en kvart brødskive, en halv yoghurt, 10 ml melk, 1 ts nugatti og 1 kjeks til frokost bare! Så begynte det å dabbe litt av igjen. Men vi syns jo uansett hun spiser mer enn hun gjorde før, selv om det av og til er minimalt som går ned, sånn som i dag når hun spiste tre biter revet ost... Hun er forkjølet igjen, snørrete og hoster, og tydelig ikke i form. Det er tydelig at det virker inn på interessen for mat, og det gjør det jo hos "normale" barn også.

Hun gikk ned ca 430 gram, ved veiing på fredag hadde hun såvidt begynt å gå litt opp igjen, ca 110 gram tror jeg det var. Og det er jo kjempebra! Regner dog med at hun går ned endel igjen nå som hun er forkjølet, annet kan man nok ikke vente. Bra det snart er vår så hun kanskje kan være frisk over lengre tid :)

Ellers syns jeg det er vanskelig å komme på mat å gi henne. Det blir liksom mye det samme, nugatti, revet ost, prim og kjeks... Men det er jo begrenset siden hun ikke skal ha fast konsistens på maten. Hun likte tidligere fiskekaker, men nå har hun begynt å spytte ut det igjen dessverre. Makaroni med saus er fortsatt stor favoritt da.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar